Doneren

Help ons de workshops ‘Uit de schulden’ te realiseren

Er zijn mensen in Nederland met een baan of meerdere banen, die niet rond kunnen komen. Als er maar iets misgaat, zien ze de deurwaarder op hun stoep staan. En dan? Met geluk tref je uiteindelijk een goede schuldhulpverlener en tijdens een traject van jaren kom je er misschien weer uit.
Geestelijk en lichamelijk treft dit je hard. Je hebt geen netwerk meer, familie heeft zich van je af gekeerd, je mag het helemaal zelf opknappen.

Kunstgreep heeft mensen die aan het eind zijn van hun schuldhulpverleentraject een workshop aangeboden. We oefenden met spreken in een groep (tijdens de eerste sessie was bijna niemand te verstaan, zelfs hun naam noemen was erg lastig). Hoe stond iedereen er bij? En maakte hij of zij contact met de anderen? We deden stemoefeningen. De improvisaties waren soms aangrijpend, maar ook hilarisch en na een paar sessies zagen we dat er vriendschappen ontstonden.

De deelnemers waren verrast door onze aanpak en de reacties waren erg positief. En.. ze kwamen allemaal trouw. De Regenbooggroep besteedde er aandacht aan in hun jaarverslag.
Wij willen erg graag doorgaan met deze workshops. Ze staan los van de filmserie die we over dit
thema willen maken. We vragen jullie bijdrage zodat we de huur van de ruimte kunnen betalen, de deelnemers koffie en thee kunnen aanbieden en de trainers een redelijke vergoeding kunnen geven.
Per deelnemer hebben wij iets meer dan 400 euro nodig voor tien keer.

 
Algemeen rekeningnummer voor sponsoring:

IBAN NL84 RABO 0342988409

tnv. Stichting Kunstgreep