KUNSTGREEP.EU

Voor wie? Publiek.

We hopen in het publiek veel mensen met ervaring in de schuldsanering binnen te halen. Om dit mogelijk te maken moet de toegang voor hen laagdrempelig zijn en dat betekent voor deze toeschouwers een gratis kaartje. Ook hierbij zullen we in Amsterdam samenwerken met de gemeente, de stadspas met stip, met Doras in Amsterdam Noord en De Regenboog Groep. Dit levert een divers en interessant publiek op.

We gaan zeker vantevoren in gesprek met medewerkers van incassobureaus. Met maatschappelijk werkers en gemeenteambtenaren. De Balie gaf opdracht voor een film, daarin werd een vrouw geÏnterviewd die hard werkt maar niet kan rondkomen. Verder is ze sociaal zeer actief en betrokken bij de vakbond. Deze film was een grote schok voor de ambtenaren, ze hadden geen idee…!

Zo komt de maatschappelijke discussie op gang. Verder denken we dat dit onderwerp de aandacht van de media zal trekken en die gaan we actief opzoeken, door middel van interviews, optredens in talkshows en door de sociale media te gebruiken.